Holisztikus. Egy fontos szó, amelyet megtalálunk az idegen szavak szótárának H betűjén: „Az a gyógyítási mód, melynél figyelembe veszik a beteg értelmi, fizikai és szociális állapotát is.” Holisztikus. Számunkra a szó másik jelentésének van nagyobb jelentősége: „Összességre, teljességre, az egészre törekvő” Számunkra fontos, hogy a páciensünk panaszát az egész szervezetet tekintetbe véve gyógyítsuk meg, úgy hogy fogászati problémáját a funkció és esztétika szem előtt tartva a lehető legtöbbet hozzuk ki az adott szituációból.

Rendelőnk főleg az endodonciai ellátásra azaz a gyökérkezelésekre specializálódott. De noha a gyökérkezelésnél egy fogra koncentrálunk, mégis az adott fog terápiáját a teljes kezelési terv alapján választjuk meg.

         Az egyetemes fogászati rehabilitációs elveket figyelembe véve, akkor állítottuk helyre valakinek a fogazatát, ha mind esztétikai mind pedig a funkciót sikerül helyreállítani. A fogászati konzultációk során gyakran hangzik el a példa: a fog helyreállítása olyan , mint egy építkezés. Az épület – esetünkben a híd, vagy korona – csak  akkor állhat stabilan, ha az alap megfelelő.

         Ezért alakult ez a fogorvosi rendelő. Olyan hiányt szeretnénk pótolni a magyar fogászatban, ami már Nyugat-Európában már teljesen elfogadott. Ez pedig a specializálódás a gyökérkezelés területére.

Noha a gyökérkezelést sokan fádalmas beavatkozásnak tekintik, valójában maximum csak az esetek 10%- ban nehéz az elérzéstelenítés. 

Barátságos, nyugodt környezetben várjuk minden kedves Páciensünket.

 

Miért nálunk végeztesse el gyökérkezelését?

Több, mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk a gyökérkezelés területén. Az elmúlt években évente kb. 1000 gyökértömést végeztem, kb. 95% -os eredménnyel.

Előadásokat tartunk a gyökérkezelésről és előadásokat hallgatunk meg külföldi konferenciánkon. Folyamatosan továbbképezzük magunkat.

Óriási fegyverténynek számít, hogy a világ egyik legnagyobb gyökérkezelési termékeket gyártó cégének (VDW GMBH Germany) referencia rendelője lettünk. Ezáltal rendelkezünk a legmodernebb gépi gyökérkezelő és gyökértömő eszközökkel. Műszerpalettánkat folyamatosan fejlesztjük.

         Korrekt, precíz munkát végzünk, mivel csak így lehet a 21. század követelményeinek megfelelni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endodent.blog.hu/api/trackback/id/tr663025688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
free counters
süti beállítások módosítása